⚠ In case you've missed it we are migrating to our new website, with a brand new forum. For more details about the migration you can read our blog post for website migration. Very soon this forum will be read-only and archived. ⚠


fresh install, but adding records does not work

fresh install adding add record does not work

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bluepicaso

bluepicaso

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 20 August 2012 - 04:04 AM

hey, i am using this stuff second time, last time everything worked fine.
but this time i downloaded fresh CI and Fresch GC. with a new fresh setup.
the deletion of product work fine but addition and "add and go back to list" does not work at all.

it throws an error in firebug. here is a screenshot below
Selection_040.jpg

please help me

the problem is also with Update command.

also clicking refresh list button gives error

Posted Image

Edited by bluepicaso, 20 August 2012 - 04:35 AM.


#2 bluepicaso

bluepicaso

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 20 August 2012 - 06:03 AM

Solution found
do not keep your
$config['base_url'] = '/pioneer/';

rather change to
$config['base_url'] = 'http://localhost/pioneer/';


#3 noskov

noskov

    grocery CRUD Guru

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • 175 posts

Posted 21 August 2012 - 06:16 AM

Hi, bluepicaso!
At my LAMPP I always leave blank
$config['base_url'] = '';
with
$config['uri_protocol'] = 'AUTO';

There is less actions instead of writing "http://localhost/e.t.c..." and that works well for me.





Also tagged with one or more of these keywords: fresh install, adding, add, record, does, not, work

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users