Jump to content


Paks

Member Since 06 Jan 2012
Offline Last Active Jan 24 2012 06:52 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Exception raise:

24 January 2012 - 06:41 PM

I just have to post to see what was i doing wrong... and by that i'm sorry... hope this will be used anytime by someone as %"·$&%"· as i am...

The error was as common as it can gets, and of course, have nothing to do with groceryCRUD

I was missing the full path in $config['base_url']...

Sorry for any inconvenience i have done... and once again, thank you so much for share your talent with this excelente peace of code

In Topic: Bug? - Call to a member function result()

06 January 2012 - 09:39 PM

I don't know what i did but somehow now is working like a charm.

I move everything to a single controller, and all the problems are solved! the more probable scenario is that i mess up something, so i restart with a different approach making one single controller for all the admin (so easy with groceryCRUD!) and that worked quite well... may be is what you say in your post, about to move to a function different from index, now in the index i only have the welcome screen.

Once again, thank you very much for your support, your patience and your code. I hope i can give you something back with a donation if finally i get paid with that, and in every project i use your awesome library, you absolutely deserve it.

Thanks!

In Topic: Bug? - Call to a member function result()

06 January 2012 - 08:47 AM

Hello Johnny... awesome work you are doing here

I am with you... i don't think this is a model problem

This is the code you are asking for

   public function index()
   {
	  $this->layout_library->add_menu($this->menu_list, 'Noticias');
	  $this->grocery_crud->set_table('noticias');

	  $output = $this->grocery_crud->render();


	  $this->layout_library->view('cms_crud_view', $output, 'cms_crud_layout');
   }


To make more sense of what happend, i leave here the results of the render

At first... everithing is ok

Posted Image


After a second or less... it looks likes there is another query (sorry for my ignorance if is not the case) and the content changes and now appears

Posted Image

The number line is different to 45 because in that case i just try to make some debug, with no success.

Also, i translate to spanish, when i fully tested the language i can send it to you.

Thanks!