Jump to content


dbarros

Member Since 14 Apr 2017
Offline Last Active Sep 12 2019 01:11 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Problem

12 September 2019 - 01:07 PM

 

@Balanso,

 

Not sure if your issue is the same as mine, however i was receiving a similar error when using setRelation, the thing that I did to fix was to change the order by in the grid itself to a different column, Let me explain, before I added the "setRelation" I sorted the grid by user_id, so that was the column that the grid was ordering by, then after i added the "setRelation" for  the users table i started to see  the error about the unknown column.

 

setRelation fields if you noticed  are not sortable Screen Shot 2019-09-12 at 9.01.40 AM.png

, hopefully this helps 


In Topic: MultiSelect_Searchable not updating or inserting value

28 May 2019 - 01:26 PM

Hello @dbarros and @flawless,

 

I've created a ticket for that so I can investigate more on it. You can find the ticket here: https://trello.com/c...inserting-value

 and you can follow the progress of it by pressing the button "follow":

attachicon.gifScreenshot 2019-05-24 at 08.09.20.png

 

I will inform this forums post once this is done and released on the next version.

 

Till the bug is fixed can you please use: "multiselect_native" as a work-around?

 

Regards

Johnny

Thanks @web-johnny for the follow up.


In Topic: MultiSelect_Searchable not updating or inserting value

02 April 2019 - 04:47 PM

It also seems like the search is not working, please see attachments.